CraftRoom 2013

28 novembre 2013

Com en les edicions anteriors aquest any tornarem a estar presents al CraftRoom que organitza el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

CraftRoom 2013 es la tercera edició d'aquest aparador de l'artesania catalana i estrena una nova localització a l’edifici Disseny Hub Barcelona de la Plaça de les Glories.

Del 29 de novembre a l'1 de desembre. Horari: Divendres 29 de novembre de 15h a 21h, Dissabte 30 de novembre de 10h a 21h, Diumenge 1 de desembre de 10h a 20h

Com en les edicions anteriors els que el visiteu tindreu l'oportunitat de poder adquirir productes artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.). y també gaudir de la serie d'activitats programades (Programa)- tallers infantils, demostracions d'ofici, exposicions, mostra dels projectes de final de curs dels alumnes excel•lents de les escoles d'Arts i Disseny (Futur ExcelWlent), projecció d'audiovisuals sobre l'artesania catalana i Portugal com a País convidat (Venda directa i demostracions) -. 

Carftroom

Bugambilia